UEFA-scheidsrechter opgepakt bij inval in huis vol drugs en wapens

Reacties

Scheidsrechter Slavko Vincic heeft een flink probleem. De veertigjarige arbiter is bij een grote politie-inval in Bijeljina (Bosnië en Herzegovina) opgepakt.

UEFA-scheidsrechter opgepakt bij inval in huis vol drugs en wapens
© Pro Shots

Vincic is een scheidsrechter die er redelijk goed op staat bij de Europese voetbalbond. Op 6 augustus 2019 floot hij nog het duel tussen PAOK Saloniki en Ajax in de derde voorronde van de Champions League. In eerdere jaren had hij vaker Nederlandse clubs in Europa onder zijn hoede.

De Sloveen was in het huidige Champions League-seizoen scheidsrechter bij de duels Club Brugge-Galatasaray, RC Genk-Liverpool en Manchester City-Shakhtar Donetsk.

De politie deed vanwege een grootscheeps onderzoek naar vrouwenhandel een inval in Bijeljina. In het huis werden 25 mannen en negen vrouwen aangetroffen. Vincic was een van die mannen.

Bovendien werden er tal van illegale wapens en de nodige drugs aangetroffen. Plaatselijke bronnen melden dat Vincic zelf niet direct betrokken zou zijn bij de vrouwenhandel. Desalniettemin zit hij wel in de problemen. Ook zijn aanwezigheid in het huis zal hem mogelijk op een (flinke) sanctie komen te staan. En daarna zal moeten blijken in hoeverre dat zijn scheidsrechtersloopbaan treft.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.