UEFA laat Lovren niet wegkomen met veelbesproken Instagram-post

Reacties

Kroatië moet het op 21 maart tijdens de eerste EK-kwalificatiewedstrijd tegen Azerbeidzjan stellen zonder Dejan Lovren.

UEFA laat Lovren niet wegkomen met veelbesproken Instagram-post

De verdediger van Liverpool is door de UEFA voor één duel geschorst wegens het uiten van beledigingen op social media na de 3-2 zege op Spanje in de Nations League.

'Haha, 3-2! Laten we het daar eens over hebben vriend, stelletje lafaards', liet Lovren vlak na de meeslepende wedstrijd weten via Instagram. De verdediger wees ook op de Kroatische vlag op zijn shirt. 'Alleen dit team is iets waard. Nu Engeland nog verslaan en dan zijn we echte bazen.' Kroatië verloor enkele dagen nadien echter van Engeland en degradeerde daardoor naar Divisie B.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Lovren maakte ook een ellebooggebaar, mogelijk verwijzend naar een duel met Ramos. Daags nadien postte de Liverpool-verdediger nog een foto op Instagram, waarin hij overtuigend een luchtduel wint van Sergio Ramos. 'Goedemorgen, Kroatië', schreef Lovren daarbij.

Sinds de Champions League-finale tussen Liverpool en Real Madrid van eind mei kan de Spanjaard nog maar weinig goed doen bij Lovren. In die wedstrijd viel Mohamed Salah geblesseerd uit na een duel met Ramos.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.