Twijfels bij Huntelaar over plannen Schalke 04

Reacties

Klaas-Jan Huntelaar krijgt binnenkort te horen welke plannen Schalke 04 met hem heeft. De spits twijfelt echter over zijn Duitse toekomst.

Twijfels bij Huntelaar over plannen Schalke 04

Schalke 04 maakt er allerminst een geheim van het contract van Huntelaar graag te verlengen. 'Het is onze wens hem tot het einde van zijn carrière te binden', zegt bestuursvoorzitter Clemens Tönnies in Duitse media. 'Maar Klaas moet bedenken of hij dat ook wil, of dat hij iets anders wil gaan doen.'

Enige haast is geboden, aangezien de verbintenis van Huntelaar volgende zomer afloopt. 'Er lopen nog geen gesprekken, maar we gaan de komende weken praten met zijn management en een plan van aanpak bepalen', zegt technisch manager Horst Heldt. 'Beide partijen hebben zich in principe bereid verklaard te verlengen.'

Maar de vraag is of Huntelaar zich laat verleiden tot een nieuwe verbintenis bij Schalke. De Oranje-international stoort zich eraan dat hij veel van de plannen over hem moet vernemen via de media. Bovendien zit hij er niet op te wachten loon in te leveren, zoals dat te verwachten valt gezien de salarishuishouding in Gelsenkirchen.

Volgens Tönnies speelt dat laatste echter geen rol. 'Ik geloof niet dat het een geldkwestie is, het gaat om de perspectieven.' Mogelijk liggen die voor Huntelaar elders. De 31-jarige spits, die in augustus zijn hoop had gevestigd op Liverpool, weet dat Tottenham Hotspur interesse in hem heeft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.