Twente vol vertrouwen naar Florence na klinkende zege op Fortuna

Reacties

FC Twente heeft veel indruk gemaakt tijdens het thuisduel met Fortuna Sittard. De ploeg van trainer Ron Jans was veel te sterk voor de Limburgers en won ook de vierde wedstrijd van dit seizoen.

Twente vol vertrouwen naar Florence na klinkende zege op Fortuna
© Pro Shots
FC Twente
FC Twente
3 - 0
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard

Vorig seizoen eindigden de Tukkers knap als vierde in de Eredivisie, waardoor het de voorronde van de Conference League bereikten. Daarin werd Cukaricki twee keer verslagen, waardoor de play-offs bereikt werden. Tussendoor won Twente op de eerste speeldag van de Eredivisie nipt bij NEC. De uitstekende start kreeg zondagmiddag een vervolg in De Grolsch Veste.

Ricky van Wolfswinkel opende halverwege de eerste helft de score; na een goede pass van Gijs Smal haalde de spits fraai uit. Op slag van rust verdubbelde Joshua Brenet de voorsprong van de thuisclub. De verdediger kwam goed op en rondde een combinatie met Virgil Misidjan koel af. Acht minuten na rust was het opnieuw raak en dit keer was Misidjan de doelpuntenmaker. De aanvaller krulde de bal schitterend in de verre hoek.

Zo was de wedstrijd al vroeg beslist, waardoor FC Twente de krachten kon sparen richting de play-offs van de Conference League. Donderdag wacht daarin een uitwedstrijd tegen Fiorentina (aftrap 21.00 uur), waarna de Tukkers komend weekend niet in actie hoeven te komen in de Eredivisie. Fortuna Sittard wel: zaterdag komt SC Cambuur op bezoek in Limburg.

FC Twente Nederland

Fortuna Sittard Nederland

Fortuna Sittard Nederland

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Meer Fortuna Sittard
Meer over Fortuna Sittard
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.