Twente krijgt goed nieuws uit de ziekenboeg: Pröpper mee naar Servië

Reacties

Robin Pröpper reist met FC Twente mee naar Servië voor de heenwedstrijd tegen Cukaricki in de derde voorronde van de Conference League. De aanvoerder was de laatste weken uit de running vanwege een enkelblessure.

Twente krijgt goed nieuws uit de ziekenboeg: Pröpper mee naar Servië
© Pro Shots
Cukaricki Stankom
Cukaricki Stankom
1 - 3
FC Twente
FC Twente

Het is nog niet duidelijk of Pröpper in Belgrado in aanmerking komt voor een basisplaats. Ook Anass Salah-Eddine maakt deel uit van de wedstrijdselectie van trainer Ron Jans. De twintigjarige linksback kwam onlangs over van Ajax en speelt dit seizoen op huurbasis in de Grolsch Veste. Ramiz Zerrouki, die in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord staat, is er eveneens bij. Dat geldt niet voor Wout Brama. De routinier kampt met een liesblessure en moet het heenduel met Cukaricki aan zich voorbij laten gaan.

Overleeft Twente de dubbele ontmoeting met de Serviërs, dan wacht in de play-offs een loodzware tegenstander. In het voorportaal van de Conference League vormt Fiorentina de laatste horde op weg naar het hoofdtoernooi. De Tukkers beginnen de mogelijke play-offs met een uitwedstrijd in Florence.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.