Twente is Slagveer maanden kwijt na onbesuisde actie Bertrams

Reacties

FC Twente moet het lang stellen zonder Luciano Slagveer. De 24-jarige vleugelspeler heeft in de wedstrijd tegen NAC Breda (1-2) een blessure aan zijn rechterschouder opgelopen en moet twee tot vier maanden toekijken.

Twente is Slagveer maanden kwijt na onbesuisde actie Bertrams

Slagveer poogde in de blessuretijd van het duel met NAC uit de counter voor een derde Twentse treffer te zorgen, maar werd door keeper Nigel Bertrams hard onderuit gehaald. De doelman moest met een directe rode kaart van het veld.

De doelman reageerde dinsdag: 'Ik hoorde net ook al dat het weleens een schorsing van meerdere wedstrijden kan worden', aldus Bertrams, die bij een soortgelijk moment voortaan anders zal handelen. 'Als ik een keuze maak, dan ga ik er vol en houd ik mij niet in. Maar achteraf moet je hem gewoon laten lopen', was de sluitpost zich bewust.

Twente-trainer Gertjan Verbeek was woedend. 'Op zo'n manier een speler tackelen en torpederen… Dan ben je niet goed bij je hoofd', zei Verbeek bij de NOS. 'Als daar geen flinke straf uitrolt, weet ik het niet meer. Slagveer gaat er niet voor niets met een brancard af. Die keeper heeft een black-out gehad, dat kan niet anders.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.