Tweejarige maakt indruk op Chelsea, beelden woeste Guardiola komen van pas

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Tweejarige maakt indruk op Chelsea, beelden woeste Guardiola komen van pas
© Pro Shots

Teddy Brown verraste zijn vader met zijn uitermate gave traptechniek. Ogenschijnlijk zonder probleem werkt hij in het shirtje van Chelsea de bal met links in de wasmachine. En laat Teddy nou pas twee jaar oud zijn. Bij Chelsea zijn ze ook onder de indruk.

• Nu Manchester City twee jaar is uitgesloten van deelname aan Europees voetbal, ligt het voor de hand dat Pep Guardiola baalt als een stekker. En dat roept weer herinneringen op aan wat er eerder dit seizoen gebeurde...

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Toen ik tekende bij Getafe, kon ik me niet voorstellen dat ik ooit tegen Ajax zou spelen. Maar drie jaar later gaat dat gebeuren. Dat zegt genoeg over hoe goed we het doen.'
• Getafe-aanvaller Jorge Molina vertelt in de aanloop naar het Europa League-duel met Ajax over de groei van de Spaanse club. (MARCA)

• Kersverse aanwinst Piet Velthuizen krijgt van zijn nieuwe club Telstar de helpende hand om het goed te maken met zijn vrouw.

'Wil je alle details? Het zal wat weg hebben van Wolves – Leicester, mogelijk afhaalmaaltijd en dan Love Island.'
• Chelsea-manager Frank Lampard doet desgevraagd uit de doeken hoe zijn Valentijnsdag eruit ziet.

'Ik weet niet meer welke wedstrijd het was, maar we verloren thuis met 1-3. De volgende dag sprak Mourinho me aan en nam hij me mee naar zijn kantoor. Hij vroeg me of ik in orde was en ik zei dat dit zo was. 'Weet je het zeker?', vroeg hij toen. Ik zei opnieuw ja. 'Ik vraag het omdat je echt waardeloos was dit weekend.'
• José Mourinho haalde Kurt Zouma op negentienjarige leeftijd naar Chelsea en spaarde de jongeling niet. 'Ik herinner me nog dat het me echt pijn deed, dat het me raakte. Maar ik wilde wel zo snel mogelijk reageren', aldus Zouma tegen RMC Sport.

• Claudio Marchisio vindt het onbegrijpelijk dat Andrés Iniesta nooit de Gouden Bal heeft gewonnen. 'Hij is de Roger Federer van het voetbal, het is echt een plezier om hem te zien spelen', zegt de voormalig middenvelder van Juventus tegen DAZN. 'Andrés heeft drie paar hersenen: een voor zijn rechterbeen, een voor zijn linkerbeen en een voor zijn hoofd. Hij is dé perfecte speler.'

Iniesta, inmiddels spelend voor het Japanse Vissel Kobe, blonk eerder deze week nog uit in de Aziatische Champions League.

• Het is weer Valentijnsdag, de dag van de liefde. Zal Sjaak Swart nog een kaartje sturen naar Guus Hiddink?

Christian Eriksen (1992), Terence Kongolo (1994), Ángel Di María (1988), Edinson Cavani (1987), Philippe Senderos (1985), Philippe Léonard (1974), Kevin Keegan (1951), Gianluca Nijholt (1990) en Lucas Hernández (1996) hopen vandaag meer dan alleen een Valentijnskaart in de brievenbus te vinden, want zij zijn vandaag jarig. Van harte, mannen!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.