Twee vliegen in één klap: St. Juste en Haps definitief naar Feyenoord

Reacties

Feyenoord heeft de komst van Jerry St. Juste en Ridgeciano Haps bevestigd. Maandagavond al meldde VI dat de Rotterdammers zich zouden versterken met de verdedigers.

Twee vliegen in één klap: St. Juste en Haps definitief naar Feyenoord

De twintigjarige St. Juste is afkomstig van SC Heerenveen en moet met Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden de concurrentiestrijd aangaan voor een plek in het hart van de verdediging. St. Juste zette zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2021.

Haps is 24 jaar en groeide de afgelopen seizoenen uit tot vaste waarde bij AZ, waarvoor hij in het seizoen 2013/14 debuteerde. De linksback, die voor vijf jaar tekende, moet zich ontfermen over de erfenis van de naar AS Monaco getransfereerde Terence Kongolo.

Zowel St. Juste als Haps reist dinsdag met Feyenoord mee naar Oostenrijk, waar de landskampioen deze week een trainingskamp belegt. De landskampioen verblijft tot 23 juli in Schruns, waar zaterdag een oefenduel met SC Freiburg wacht.

Feyenoord trok eerder deze zomer al Sofyan Amrabat (FC Utrecht) en Jean-Paul Boëtius (FC Basel) aan, terwijl Kevin Diks voor een seizoen wordt gehuurd van Fiorentina. Jari Schuurman en Calvin Verdonk keren terug van verhuurperiodes bij respectievelijk Willem II en PEC Zwolle.

Bekijk hier het overzicht van alle zomertransfers in de Eredivisie

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.