'Twee aanbiedingen op tafel voor Messi na voorstel van Inter Miami'

Reacties

Inter Miami heeft Lionel Messi een contractvoorstel gedaan. Dat wordt gemeld door Marca, dat ook verschillende details heeft gezien.

'Twee aanbiedingen op tafel voor Messi na voorstel van Inter Miami'
© Pro Shots

Lang werd al gesproken over de interesse van Inter Miami in Messi en een Amerikaans avontuur voor de 35-jarige wereldkampioen die bijna transfervrij is. Nu ligt het voorstel ook echt op tafel. Het gaat om een contract voor minstens drie seizoenen, zo hebben bronnen bevestigd. Met het voorgestelde salaris zou Messi met afstand de bestbetaalde speler in de Verenigde Staten worden.

Als het gaat om salaris kan het aanbod van Inter Miami desondanks niet tippen aan dat van het Saoedische Al Hilal, dat Messi een salaris van vierhonderd miljoen dollar per jaar voorspiegelde. Inter Miami hoopt met onder meer de aantrekkelijke leefomstandigheden het verschil te maken in de strijd om Messi. Op dit moment liggen dus twee aanbiedingen op tafel voor de aanvaller die zaterdag zijn laatste wedstrijd voor Paris Saint-Germain speelde.

Een terugkeer naar Barcelona zou ook nog een belangrijke optie zijn in het hoofd van Messi. Tot nu toe heeft de Spaanse kampioen nog niet serieus actie ondernomen om zo'n rentree mogelijk te maken. Bovendien zijn er zoals bekend nog altijd financiële problemen in Camp Nou.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.