Tuchel werd niet verrast door vliegende Giroud

Reacties

Op het veld zochten de spelers van Chelsea elkaar met een brede glimlach op na de geweldige goal van Olivier Giroud tegen Atlético Madrid, maar na de wedstrijd was het mooie moment blijkbaar alweer bezonken. Giroud stond de pers ijzig kalm te woord. Trainer Thomas Tuchel was een stuk enthousiaster na Atlético Madrid - Chelsea.

Tuchel werd niet verrast door vliegende Giroud
© Pro Shots
Atlético Madrid
Atlético Madrid
0 - 1
Chelsea
Chelsea

Giroud is dit seizoen zeker geen vaste waarde bij de Londense club, desondanks staat hij op elf doelpunten in alle competities. In de Champions League was de Franse spits bijzonder genoeg het vaakst trefzeker: zijn omhaalgoal tegen Atlético was zijn zesde tijdens deze campagne. De goaltjesdief kreeg de bal twintig minuten voor tijd met wat geluk, maar maakte het vervolgens prachtig af.

'Ik focuste op het raken van de bal en was blij dat ik het net vond', bleef Giroud kalm na zijn winnende treffer. 'Ik had geen flauw idee of het buitenspel was, Mason Mount zei dat hij de bal niet raakte en dat het dus een doelpunt was. Goed voor het team, goed voor mij', keek de Fransman terug op het spannende VAR-moment, waarin besloten werd dat het een geldig doelpunt was.

Tijdens de afsluitende persconferentie had Chelsea-trainer Thomas Tuchel logischerwijs complimenten over voor Giroud. 'Hij mag trots zijn op zijn doelpunt.' De Duitse coach werd gevraagd of hij verrast was dat de 34-jarige spits zo soepel omhoogging. 'Als je hem dagelijks bezig ziet, kan je niet verrast worden. Hij is honderd procent fit en in vorm en hij traint alsof hij twintig is. Ik heb echt het gevoel dat hij elke dag geniet.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.