Trots Heracles presenteert na twintig jaar nieuwe stadionnaam

Reacties

Heracles Almelo heeft zijn nieuwe stadionnaam gepresenteerd. Hoofdsponsor Asito is voor minimaal de komende tien seizoenen naamdrager van de thuishaven: Erve Asito. Daarnaast verlengde het schoonmaakbedrijf het sponsorcontract met minimaal tien seizoenen.

Trots Heracles presenteert na twintig jaar nieuwe stadionnaam

Asito was nog tot de zomer van 2022 aan Heracles Almelo verbonden, maar brak het contract toch open om de overeenkomst et verlengen tot medio 2029. Daar kwam maandag de stadionnaam nog eens bij. 'Meer dan ooit zal ons stadion het hart gaan vormen van de club, de achterban, het bedrijfsleven en de maatschappij; een plek van en voor ons allemaal', liet algemeen directeur Rob Toussaint weten.

Met de naamswijziging komt er een einde aan het Polman Stadion. Die naam werd sinds de oplevering in 1999 gehanteerd. Heracles Almelo wilde vanwege de beperkte stadionsponsoring van 18.000 euro langer van de naam af, maar de Enschedese projectontwikkelaar Pim Polman hield jaren voet bij stuk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.