Triest afscheid Overmars door schop in blessuretijd

Marc Overmars beleefde een afscheid in mineur. De aanvaller van Go Ahead Eagles had vrijdagavond op het veld afscheid willen nemen van het profvoetbal, maar liep een forse blessure op.

Triest afscheid Overmars door schop in blessuretijd

Overmars kwam in de negentigste minuut van het thuisduel met TOP Oss in het veld. Toch haalde hij het eindsignaal niet. De 36-jarige aanvaller moest afhaken met naar verluidt een forse enkelblessure, doordat hij in korte tijd twee forse tackles te verwerken kreeg van Dominique Scholten en Regilio Jacobs. Na de tweede schop hinkte hij van het veld.

Overmars zou een enkelband gescheurd hebben. Indien dat het geval is, dan zit zijn loopbaan er definitief op, ook al maakt Go Ahead nog steeds kans op deelname aan de play-offs.

Afgelopen zomer maakte Overmars geheel onverwacht zijn comeback in het profvoetbal, na in 2004 voor het laatst te hebben gespeeld. De 86-voudig international kwam 24 keer in actie, waarvan vijfmaal als basisspeler. Scoren deed hij niet.

'Soms ging het vrij aardig en soms ook helemaal niet', blikte Overmars voor de camera van RTL 7 terug op zijn jaar bij Go Ahead. 'Maar ik denk dat ik af en toe waardevol ben geweest en daar ging het om. Ik ben een soort uitzendkracht geweest.' En over zijn afscheid in mineur: 'Ik had graag de actie doorgezet, want ik had richting keeper kunnen gaan…'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen