Treuzelwaarschuwing voor Barcelona: jongeling kan in prijs verdubbelen

Reacties

Als Barcelona Alberto Moleiro wil hebben, doet de club er goed aan om er vaart achter te zetten. De vrijdag negentien jaar geworden middenvelder van Las Palmas kan zomaar een heel ander prijskaartje krijgen, als zijn huidige club promoveert.

Treuzelwaarschuwing voor Barcelona: jongeling kan in prijs verdubbelen
© Pro Shots

Moleiro heeft nu nog een vaste afkoopsom in zijn contract van dertig miljoen euro. Als Las Palmas er daadwerkelijk in slaagt om La Liga te bereiken, wordt dat bedrag verdubbeld naar zestig miljoen. En gelet op de stand zit die promotie er best in. Na zeven speelrondes staat Las Palmas bovenaan in LaLiga 2, met slechts een tegendoelpunt. Een van de belangrijke spelers bij de mannen van de Canarische Eilanden is Marc Cardona, de spits die vorig seizoen nog hevig teleurstelde als huurling bij Go Ahead Eagles.

Moleiro deed in alle competitiewedstrijden mee, behalve afgelopen weekend, omdat hij met de Spaanse beloften onderweg was. De interesse van Barcelona bestond in de voorbije transferperiode al. Dat streelde de spelmaker, die in Spaanse media al te kennen gaf dat hij van kleins af aan supporters is geweest van de Catalaanse grootmacht.

Spelersprofiel

Alberto Moleiro


Geboortedatum:
30 september 2003
Leeftijd:
20
Geboorteplaats:
Santa Cruz de Tenerife
Nationaliteit
Spanje
Lengte:
1,72 m
Gewicht:
67 kg
Huidige club:
Las Palmas
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.