Transfervrije Lamprou in beeld bij Excelsior

Reacties

Excelsior heeft het vizier gericht op de 25-jarige doelman Kostas Lamprou, die transfervrij vertrok bij Willem II. 'Hij is voor ons een interessante speler', meldt directeur Ferry de Haan.

Transfervrije Lamprou in beeld bij Excelsior

Excelsior heeft met Alessandro Damen en Mike Havekotte al twee keepers onder contract, maar zij hebben geen ervaring in de Eredivisie. Afgelopen seizoen verdedigden Tom Muyters en de van Feyenoord gehuurde Warner Hahn het doel van de Kralingers, maar zij hebben de club inmiddels weer verlaten. Ook de ervaren Filip Kurto is weg, de 26-jarige Pool tekende deze zomer voor Roda JC Kerkrade.

Lamprou vertrok afgelopen zomer na een sterk seizoen bij Willem II in de hoop een stap omhoog te kunnen maken. 'Ik zou graag in Nederland willen blijven. Bij welke club? Ik zou het niet weten, genoeg mooie clubs in Nederland. Ik ben transfervrij, ik hoop dat er wat moois voorbij komt', vertelde de Griekse sluitpost in maart na het competitieduel met FC Groningen (1-1).

Stadion Woudestein is geen onbekend terrein voor Lamprou. Feyenoord verhuurde hem in het seizoen 2010/11 al aan Excelsior, waar de voormalig jeugdinternational van Griekenland echter niet aan spelen toekwam. Nadat een doorbraak in De Kuip er ook niet in zat, groeide Lamprou bij Willem II uit tot volwaardige Eredivisie-doelman met 110 officiële optredens voor de Tilburgers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.