Transferplannen Twente: meerdere Eredivisie-gezichten serieus in beeld

Reacties

Arnold Bruggink is benieuwd wat er aan interesse voor de spelers van FC Twente gaat loskomen na het succesvolle seizoen voor de Tukkers. De technisch directeur heeft als het gaat om inkomende transfers meerdere spelers in het vizier.

Transferplannen Twente: meerdere Eredivisie-gezichten serieus in beeld
© Pro Shots

Twente verzekerde zich al van de komst van Sayf Ltaief, een 24-jarige Tunesische flankspeler die overkomt van FC Basel. Bruggink heeft hoge verwachtingen van de twaalfvoudig international, die hij omschrijft als een speler 'met veel snelheid, een goede dribbel en veel dreiging in zijn spel.'

Het is aannemelijk dat verschillende andere aankopen bekender zullen zijn voor de achterban. Zo is Go Ahead Eagles-verdediger Bas Kuipers een serieuze kandidaat om de vertrekkende linksback Gijs Smal te vervangen. Om het middenveld te versterken zijn eveneens smaakmakers uit de Eredivisie in beeld. Davy van den Berg en Younes Namli hebben zich bij PEC Zwolle in de kijker gespeeld en staan op de lijstjes van Twente.

De nummer drie van de Eredivisie is ook zeer gecharmeerd van Couhaib Driouech. De 22-jarige buitenspeler van Excelsior naar Enschede halen, zal een flinke uitdaging worden. Driouech wekte met zijn dribbels en dreiging eerder al de interesse van PSV en Feyenoord. Hij was dit seizoen in de Eredivisie bij twaalf goals direct betrokken.

Lees meer over de transferplannen in het onderstaande verhaal op VI PRO.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.