Transfer Quiz: wie zijn de duurste verdedigers aller tijden?

Reacties

Matthijs de Ligt wordt deze week gepresenteerd bij Juventus en ook Harry Maguire lijkt deze zomer een miljoenentransfer te gaan maken. Daarom een quiz over de mannen waar dit duo zich spoedig tussen zal scharen: de duurste verdedigers aller tijden.

Transfer Quiz: wie zijn de duurste verdedigers aller tijden?

Want het lijdt geen twijfel dat De Ligt en Maguire bovenin onderstaande lijst terecht komen. De Oranje-international zal naar verwachting met stip binnenkomen op de derde plaats dankzij zijn transfer van Ajax naar Juventus, terwijl de Engelse mandekker waarschijnlijk voor een nieuw mondiaal record de overstap zal maken van Leicester City naar een van de twee clubs uit Manchester.

Het toont nog maar eens aan hoe ook de bedragen die voor verdedigers worden betaald de laatste jaren een enorme vlucht hebben genomen. De grens van honderd miljoen euro is nog niet geslecht, maar die komt wel steeds dichter bij. Voor wie de internationale topclubs zoveel geld over hadden om hun achterhoede te versterken, is het onderwerp van deze quiz. Veel plezier!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.