Transfer Quiz: de topaankopen van Real onder Florentino Pérez

Reacties

De transferzomer is voor sommige clubs nog niet eens begonnen, maar Real Madrid heeft al meer dan 300 miljoen euro aan nieuwe spelers uitgegeven. Een quiz over de duurste aankopen van de Spaanse grootmacht onder het bewind van Florentino Pérez.

Transfer Quiz: de topaankopen van Real onder Florentino Pérez

Want dat zijn er namelijk heel wat. De 72-jarige Pérez, die bekend staat om zijn Galácticos, was deze eeuw slechts drie jaar géén president van Real, tussen februari 2006 en juni 2009. De spelers die in die tussenliggende periode werden aangetrokken door Ramón Calderón, onder wie de zes Nederlandse spelers Royston Drenthe, Klaas Jan Huntelaar, Ruud van Nistelrooy, Arjen Robben, Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart, ontbreken dan ook in deze quiz.

Welke 48 spelers dan wel voorkomen op de lijst van duurste aankopen van Real onder Pérez, is het onderwerp van deze quiz. We hebben alleen de aankopen meegenomen die minimaal tien miljoen euro kostten, anders zou de lijst nóg langer zijn. Inclusief de vijf spelers die deze zomer werden aangetrokken, zijn dat er namelijk 48. Om jullie op weg te helpen geven we de bedragen en de clubs waar ze vandaan kwamen alvast weg. Veel plezier!

* Speler werd in de winter aangetrokken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.