Transfer Quiz: de duurste aankopen uit de Eredivisie-historie

Reacties

De transfermarkt is nog ruim een maand open voor Nederlandse clubs, maar nu al heeft Ajax twee van de duurste transfers uit de clubgeschiedenis afgerond. Het is reden voor een quiz over de duurste aankopen uit de Eredivisie-historie.

Transfer Quiz: de duurste aankopen uit de Eredivisie-historie

Natuurlijk, de bedragen die Ajax en de andere Nederlandse clubs neertellen voor spelers vallen tegenwoordig in het niet bij het internationale transfergeweld. In de geschiedenis van de vaderlandse voetbalcompetitie werd er echter maar zelden meer betaald voor aankopen dan de Amsterdammers de laatste weken deden.

Nadat we deze zomer tot nu vooral quizzen over het WK op jullie loslieten, is het daarom nu weer tijd voor een quiz over transfers. En wel die over de 52 duurste aankopen in de Eredivisie-historie. We geven de betrokken clubs, het bedrag en het seizoen van de transfer alvast weg. Veel plezier!

Bedragen zijn afkomstig van Transfermarkt.de, eventuele nog niet gelichte bonussen zijn niet meegenomen. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.