'Transfer Neymar niet langer onbespreekbaar voor PSG'

Reacties

De uitgang in het Parc des Princes is niet langer gesloten voor Neymar. Dat is wat Onda Cero en El Mundo Deportivo melden. Paris Saint-Germain wacht aanbiedingen van Real Madrid af.

'Transfer Neymar niet langer onbespreekbaar voor PSG'

Waar een vertrek van Neymar na één seizoen in Parijs lang onbespreekbaar leek, is de situatie nu veranderd. Dat heeft alles te maken met de visie van sportief directeur Antero Henrique en Thomas Tuchel. De Duitse coach, de opvolger van Unai Emery, heeft aan de clubleiding duidelijk gemaakt dat in zijn ogen maar één speler onmisbaar is: Kylian Mbappé.

Tuchel zou voor het geld dat Neymar oplevert vier versterkingen eisen om de selectie van de Franse kampioen in de breedte nog sterker te maken. Paris Saint-Germain heeft vorig seizoen 222 miljoen euro aan Barcelona betaald voor de linksbuiten en zal winst willen maken.

Het is een publiek geheim dat de wens van Florentino Pérez in vervulling gaat als Neymar ooit voor Real Madrid gaat spelen. De clubpresident heeft woensdag grootse transfers aangekondigd. Real Madrid is volgens hem mede door het vertrek van Cristiano Ronaldo naar Juventus nog nooit zo rijk geweest. 'We moeten ons versterken voor heden en toekomst. We hebben een geweldige ploeg, waar nog geweldige spelers bij gaan komen', aldus Pérez bij de presentatie van Álvaro Odriozola, de nieuwe rechtsback van de Madrilenen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.