Transfer lonkt voor VVV-Venlo-duo

Reacties

Niet alleen de door PEC Zwolle begeerde trainer Maurice Steijn staat op de nominatie om VVV-Venlo te verlaten. Ook spelers Tino-Sven Susic (27, links op de foto) en Peniel Mlapa (28) hebben de interesse van andere clubs gewekt.

Transfer lonkt voor VVV-Venlo-duo

Laatstgenoemde was dit seizoen goed voor twaalf goals en drie assists in Venlose dienst. Met zijn prestaties heeft de fysiek sterke Mlapa zich in de kijker gespeeld bij clubs uit Engeland (Championship), Duitsland en Japan. De spits, die zowel de Duitse als de Togolese nationaliteit bezit, kwam afgelopen zomer op huurbasis naar VVV. Hij staat nog tot medio 2020 onder contract bij het Dynamo Dresden.

Toch kan de Venlose club financieel profiteren van een eventuele transfer. VVV heeft nog een aantal weken de mogelijkheid om een optie tot koop op Mlapa te lichten en kan in dat geval aanspraak maken op een afkoopsom.

Ook Susic streek afgelopen zomer neer in De Koel. Hij kwam over van het Belgische Royal Antwerp. De Bosnische middenvelder tekende dit seizoen voor vijf goals en één assist. Hij kende een terugval na de winterstop, onder meer door blessures, maar weet zich nog altijd gevolgd door clubs uit verschillende landen.

Zo zou FC Groningen, dat eerder dit seizoen al voor Susic op de tribune zat, nog altijd gecharmeerd zijn van de linkspoot. Ook clubs uit Turkije en het Italiaanse Brescia, dat zich vorige week verzekerde van promotie naar de Serie A, zouden een bod op de VVV-speler overwegen. Het contract van Susic in Venlo loopt nog één jaar door.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer VVV-Venlo
Meer over VVV-Venlo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.