Tranfersoap krijgt vervolg: Younes meldt zich op krukken bij Napoli

Reacties

Amin Younes (24) heeft zich vrijdag bij Napoli gemeld. De Duitse vleugelaanvaller die deze zomer transfervrij vertrok bij Ajax, meldde zich op krukken bij zijn Italiaanse werkgever waar hij afgelopen winter een contract voor vijf jaar tekende.

Tranfersoap krijgt vervolg: Younes meldt zich op krukken bij Napoli

Dat blijkt uit tweets van de journalist Ciro Troise en foto's op de website van Calciomercato. Younes zou in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een achillespees hebben afgescheurd, toen hij voor zichzelf werkte aan zijn conditie. De blessure werpt een nieuw licht op de al maanden voortslepende transfersoap, waarin Younes en Napoli recht tegenover elkaar kwamen te staan.

De loopbaan van Younes bevindt zich in een impasse sinds hij afgelopen winter een streep zette door zijn transfer van Ajax naar Napoli en vervolgens ook ontkende zijn handtekening te hebben gezet onder een vijfjarig contract voor deze zomer. De Serie A-club zwaaide vervolgens met documenten waarop in totaal 31 handtekeningen van hem zouden staan.

De interesse van VfL Wolfsburg leek uitkomst te bieden. De Duitse club zette begin deze maand echter een streep door de komst van de vijfvoudig international, die de laatste maanden doorbracht bij het tweede van Ajax en WK-deelname misliep. Wolfsburg-directeur Jörg Schmadtke vertelde aan SPORT1 dat de obstakels voor de transfer niet waren weggenomen.

Onduidelijk is of de blessure van Younes toen ook al een complicerende factor was. De kans is in ieder geval niet groot dat clubs bereid zijn twintig miljoen euro te betalen – het bedrag waarvoor Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis wil praten - voor een voorlopig nog geblesseerde speler. Volgens Calciomercato gaat Younes vandaag om de tafel om zijn situatie met de club te bespreken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.