'Traag Barcelona verkoopt Dembélé liever aan Al-Hilal'

Reacties

Barcelona treuzelt met het versturen van de documenten over Ousmane Dembélé, vindt men althans bij Paris Saint-Germain. De transfer lijkt er te gaan komen, hoewel Al-Hilal de boel probeert te kapen. Barcelona zou Dembélé liever aan de Saoedische club verkopen om zo meer geld te krijgen. Zover lijkt het echter niet te komen.

'Traag Barcelona verkoopt Dembélé liever aan Al-Hilal'

Foot Mercato schrijft dat Al-Hilal Dembélé wil kopen en dat Barcelona een transfer naar Saoedi-Arabië prefereert boven een transfer naar PSG. De Franse club vermoedt dat men in Spanje de boel bewust vertraagt en het daarom zolang duurt voordat alle papieren opgestuurd zijn, aldus RMC Sport. De voorkeur van Dembélé ligt hoe dan ook in Parijs en dus lijkt het erop dat hij naar PSG gaat.

In Spanje wordt beweerd dat Barcelona Dembélé in ieder geval tot 21 augustus vast wil houden. Dat heeft volgens Mundo Deportivo te maken met het feit dat de clubs het nog niet eens zijn over de betalingsvoorwaarden. Met de transfer is vijftig miljoen euro gemoeid. Als de clubs het daarin niet snel eens zijn, mag Barcelona Dembélé binnenboord houden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.