Tottenham zonder Lloris is niet voor te stellen: ook niet door Lloris zelf

Reacties

De samenwerking tussen Tottenham Hotspur en aanvoerder Hugo Lloris krijgt een vervolg. De 35-jarige doelman heeft zijn aflopende contract bij de club verlengd, tot de zomer van 2024.

Tottenham zonder Lloris is niet voor te stellen: ook niet door Lloris zelf
© Pro Shots

Lloris staat al sinds 2012 op de loonlijst bij Tottenham, dat de keeper voor een kleine dertien miljoen euro overnam van Olympique Lyon. Lloris was destijds al Frans international en heeft inmiddels liefst 136 interlands achter zijn naam staan. Hij won met zijn land de wereldtitel en de Nations League.

In het shirt van Tottenham staat de teller op 395 officiële wedstrijden. Binnenkort zal hij de twaalfde speler in de Spurs-historie worden met vierhonderd duels achter zijn naam. In de huidige selectie zit maar één speler die nog langer in dienst is bij Tottenham dan Lloris; dat is Harry Kane.

Een prijs wonnen Kane en Lloris nog niet met Tottenham, maar laatstgenoemde geeft de moed in ieder geval niet op. Hij verkiest een langer verblijf in Londen boven een terugkeer naar zijn vaderland en heeft vrijdag zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.