Tottenham Hotspur wacht op duidelijkheid van twijfelende Vertonghen

Reacties

Het seizoen in de Engelse Premier League wordt over een kleine twee weken hervat, maar volgens Sky Sports is het mogelijk dat Jan Vertonghen zijn laatste wedstrijd voor Tottenham Hotspur reeds gespeeld heeft. De club wacht volgens de berichtgeving op duidelijkheid van de Belg.

Tottenham Hotspur wacht op duidelijkheid van twijfelende Vertonghen
© Pro Shots

Vertonghen (33) beschikt over een contract dat op 30 juni afloopt en heeft clubs uit onder meer Italië en Spanje achter zich aan zitten. Tottenham heeft aan de verdediger gevraagd of hij ook in juli nog voor de club wil uitkomen, maar Vertonghen twijfelt daar volgens Sky Sports over. De Belg denkt na over de risico's voor een mogelijke transfer, nu het er niet naar uitziet dat Tottenham hem nog een langdurig contract zal voorschotelen.

De Premier League heeft aangegeven dat spelers met aflopende contracten voor 23 juni moeten beslissen of zij in juli willen blijven doorspelen of niet. Vertonghen traint momenteel gewoon mee bij Tottenham en kan in ieder geval tot het einde van de maand meespelen. De eerste wedstrijd van de ploeg van José Mourinho is tegen Manchester United.

Overigens beschikt net als Vertonghen ook Michel Vorm over een aflopend contract. De Nederlandse doelman heeft volgens Sky Sports aangegeven dat hij bereid is om in juli bij de club te blijven.

Woensdag werd er nog een positieve coronatest gemeld bij Tottenham:

Bekijk hier al onze video's
Meer J. Vertonghen
Meer over J. Vertonghen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.