Tottenham Hotspur verheugt zich op rentree van bijzonder gretige Bale

Reacties

Gareth Bale lijkt helemaal klaar te zijn voor zijn rentree voor Tottenham Hotspur. De aanvaller maakt volgens Londense media een geweldige indruk op de trainingen. West Ham United is gewaarschuwd.

Tottenham Hotspur verheugt zich op rentree van bijzonder gretige Bale
© Pro Shots

Tottenham verkocht Bale zeven jaar geleden voor zo'n honderd miljoen euro aan Real Madrid en haalde de Welshman, die in Spanje onder meer vier keer de Champions League won, in de afgelopen transferperiode op huurbasis terug naar Engeland. Door een knieblessure kon Bale sinds zijn terugkeer echter nog niet in actie komen voor Tottenham.

Bale hoopte voor de interlandbreak mee te kunnen doen tegen Manchester United, maar José Mourinho wilde niets overhaasten. Bondscoach Ryan Giggs riep hem ook niet op voor de nationale ploeg van Wales, zodat Bale bij Tottenham in alle rust naar zijn rentree kan toewerken.

De aanvaller is hongerig om zich weer te laten zien. Bale maakt een bijzonder sterke indruk tijdens de trainingen en Mourinho is 'blown away', zo schrijven verschillende Londense media. Niets lijkt een optreden in de derby met West Ham United, die voor volgende week zondag op het programma staat, in de weg te staan.

Tottenham hoopt tegen West Ham op zijn eerste competitiezege in eigen huis. Eerder dit seizoen verloor de ploeg van Mourinho in het Tottenham Hotspur Stadium van Everton (0-1) en speelde het gelijk tegen Newcastle United (1-1). Het ging vooralsnog beter in uitwedstrijden, waar Tottenham won van Southampton (2-5) en Manchester United (1-6).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.