Tottenham Hotspur slaat slag en bindt Kane tot 2024

Reacties

Tottenham Hotspur is er vlak voor het WK in geslaagd de verbintenis van Harry Kane open te breken en te verlengen tot halverwege 2024. Zijn oude verbintenis zou in 2022 aflopen.

Tottenham Hotspur slaat slag en bindt Kane tot 2024

De afgelopen periode werd Kane met onder meer Real Madrid in verband gebracht. Deze geruchten zullen nu ongetwijfeld verstommen. Kane (24) is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een boegbeeld van de Londenaren, die er evenwel nog niet in zijn geslaagd een trofee te veroveren. In gesprek met Sky Sports meldde Kane eerder deze week dat hij volgend seizoen koste wat kost een prijs wil pakken met de Londenaren.

Kane hoeft zich die droogte niet te verwijten. Zowel in 2016 als in 2017 kroonde de Engels international zich tot topscorer van de Premier League. Afgelopen seizoen kwam hij nog dicht in de buurt van Mohamed Salah, maar uiteindelijk bleken zijn dertig treffers onvoldoende tegenover de 32 van de Egyptenaar.

Onlangs slaagde Tottenham Hotspur er al in de verbintenis met manager Mauricio Pochettino te verlengen tot medio 2023, de manager onder wie Kane definitief doorbrak.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.