Tottenham haalt nieuwe linksback weg bij Real Madrid

Reacties

De toekomst van Sergio Reguilón ligt bij Tottenham Hotspur. De Engelsen hebben met Real Madrid een akkoord bereikt over een transfersom van dertig miljoen euro, melden diverse bronnen.

Tottenham haalt nieuwe linksback weg bij Real Madrid
© Pro Shots

Bij de selectie van Zinedine Zidane was er voor Reguilón niet veel perspectief. De 23-jarige linksback werd vorig seizoen verhuurd aan Sevilla en maakte bij de Europa League-winnaar een uitstekende indruk. In Madrid staan Ferland Mendy en Marcelo echter hoger in de pikorde.

Ook Manchester United meldde zich voor Reguilón, maar The Red Devils haakten af vanwege de voorwaarden van Real Madrid. De Spaanse grootmacht wil een terugkoopclausule, omdat in de linksback uit de eigen opleiding nog wel een versterking voor de toekomst gezien wordt. Tottenham is daarmee akkoord gegaan.

In Noord-Londen moet de Spaans international gaan concurreren met Ben Davies voor een basisplaats. Reguilón wordt de vierde nieuwkomer van deze zomer voor Spurs, dat ook hard bezig is een terugkeer van Gareth Bale te bewerkstelligen. José Mourinho kreeg eerder al Joe Hart, Pierre-Emile Højbjerg en Matt Doherty bij de selectie. Giovani Lo Celso werd definitief vastgelegd, nadat hij in het seizoen 2019/20 al op huurbasis bij Tottenham speelde.

De club van Steven Bergwijn begon het nieuwe Premier League-seizoen zondag met een nederlaag tegen Everton. Tottenham speelt in de tweede speelronde uit tegen Southampton.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.