Toptransfer lonkt voor Oranje-international Danjuma

Reacties

Arnaut Danjuma Groeneveld maakt zich op voor een transfer. De 22-jarige vleugelspeler van Club Brugge kan rekenen op interesse van grote clubs uit Engeland, Italië en Spanje. Vanuit Frankrijk is Stade Rennes in de markt. Danjuma ligt nog tot medio 2022 vast in België.

Toptransfer lonkt voor Oranje-international Danjuma

Eerder leek er al een toptransfer naar Italië in de maak voor Danjuma toen AC Milan, dat ook nu nog serieuze belangstelling heeft, zich in de winterstop meldde. Toen liet Club Brugge hem niet gaan. De flankspeler hoopt in de komende weken alsnog een mooie stap omhoog te kunnen zetten. De interesse in Danjuma vanuit meerdere topcompetities is serieus, zo is ook Tottenham Hotspur in de markt, maar een akkoord zal waarschijnlijk nog even op zich laten wachten.

Danjuma speelt pas een jaar bij Club Brugge, dat hem overnam van NEC. De aanvaller kende een glansrijke start in België en debuteerde in oktober bij het Nederlands elftal, maar raakte daarna geblesseerd en moest maanden toekijken. Tijdens de play-offs deed Danjuma wel weer mee, maar was hij niet zo belangrijk als in het begin van het seizoen. Wel scoorde hij in april in de topper tegen Anderlecht.

Met het oog op het Nederlands elftal wil Danjuma de tijd nemen voor het maken van een beslissing. Bondscoach Ronald Koeman is gecharmeerd van de vleugelspits, maar een basisplaats is richting het EK 2020 dan wel een groot goed.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Club Brugge
Meer over Club Brugge
Meer Danjuma
Meer over Danjuma
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.