Toptransfer lonkt voor Angeliño na sterk PSV-seizoen

Reacties

De voorbereiding van PSV moet nog beginnen, maar het transfercircus rond de vice-kampioen is al in volle gang. De Eindhovense club moet rekening houden met een vertrek van linksback Angeliño.

Toptransfer lonkt voor Angeliño na sterk PSV-seizoen

De Spanjaard kwam vorig jaar over van Manchester City en beleefde nadien een ijzersterk seizoen bij PSV. Dat heeft onder meer de aandacht gewekt van Paris Saint-Germain én van zijn vorige werkgever City, dat vorig jaar een terugkoopclausule op Angeliño bedong. City heeft PSV nog niet officieel laten weten dat het deze optie wil lichten, maar indien de Engelsen hiervan gebruik willen maken, staat PSV machteloos.

De situatie rond Angeliño betekent dat de PSV-verdediging prioriteit heeft bij technische baas John de Jong, die al op zoek is naar een vervanger van de transfervrij vertrokken Daniel Schwaab. In de voorhoede is het transferspel rondom Hirving Lozano volop gaande. Er is al een tijd sprake van concrete belangstelling van Napoli voor de Mexicaan. Van een persoonlijk akkoord of een vergelijk tussen PSV en de Italianen is evenwel geen sprake.

PSV begint morgen aan de voorbereiding op de Herdgang. De selectie van de Brabanders is dan nog niet volledig compleet; internationals uit de selectie van Mark van Bommel hebben langer vrij.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.