Toptalent Hato krijgt beloning van Ajax: 'Dit is een mooi moment'

Reacties

Ajax heeft Jorrel Hato beloond met een plek in het eerste elftal. De zeventienjarige verdediger komt definitief over van Jong Ajax. 'Dit is een geweldig moment voor mij.'

Toptalent Hato krijgt beloning van Ajax: 'Dit is een mooi moment'
© Pro Shots

Hato heeft onder trainer John Heitinga zijn debuut gemaakt voor Ajax 1 en kwam tot nu toe tot zeven wedstrijden in de Eredivisie, waarvan hij er twee in de basis stond. Ajax is overtuigd en heeft Hato beloond met een vaste plek in het eerste elftal. 'Jorrel heeft dit verdiend. Hij heeft het met zijn prestaties in trainingen en wedstrijden afgedwongen en is een voorbeeld voor jongens van de O18 en Jong Ajax. Jorrel is nog maar net zeventien, maar zeer evenwichtig, heeft een goede focus en weet wat hij wil. Nu heeft hij dus ook een eigen plek in de kleedkamer van Ajax 1. Dat is een stimulans voor alle andere talenten in onze opleiding', vertelt Heitinga via de clubkanalen.

'Ik hoorde het deze week van de trainer en hij vertelde dat ik officieel speler van Ajax 1 ben. Toen hij mij riep had ik wel verwacht dat er iets ging gebeuren, toen we naar de kleedkamers liepen wist ik het', vertelt Hato zelf.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Hato speelt sinds 2018 in de jeugdopleiding van Ajax, dat hem destijds overnam van Sparta.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.