Top Serie A strijdt om handtekening Amrabat

Reacties

Hoewel Napoli op pole position ligt, is het nog niet gezegd dat Sofyan Amrabat zijn carrière daar vervolgt. Intussen hebben zich ook AC Milan, Internazionale en Fiorentina gemeld voor de middenvelder van Hellas Verona, die bezig is aan een uitstekend seizoen in de Serie A.

Top Serie A strijdt om handtekening Amrabat
© Pro Shots

Napoli aast al weken op de handtekening van Amrabat. De topclub is weggezakt op de ranglijst en ziet in de Marokkaanse international een speler die een belangrijke rol moet gaan spelen in de wederopbouw. Dat geldt eigenlijk ook voor AC Milan. Die club haalde Zlatan Ibrahimovic en wil niet langer in de schaduw staan van stadgenoot Internazionale. Volgend seizoen moet AC Milan weer een competitief elftal op de been hebben dat meedoet om een toppositie in de Serie A. Internazionale is momenteel de koploper onder trainer Antonio Conte, maar zit ook niet stil. Conte ziet in Amrabat een speler die perfect past in zijn systeem.

Vooralsnog hoopt Napoli snel een deal te maken met Amrabat en Hellas Verona. Sterker, volgens verschillende Italiaanse media heeft Amrabats zaakwaarnemer Mohammed Sinouh van de Stellar Group, verschillende meetings gehad met de top van Napoli, maar een akkoord is nog niet bereikt. De Zuid-Italianen bieden een transfersom van rond de achttien miljoen euro.

Overigens gaat het pas om een transfer komende zomer, want Amrabat speelde dit seizoen ook al voor zijn vorig club Club Brugge en mag niet drie keer van werkgever veranderen. Maar het feit dat de Italiaanse top nu al zaken wil doen en niet wenst te wachten tot komende zomer, zegt veel over de status van de voormalige middenvelder van FC Utrecht en Feyenoord. Hij is een topspeler in de Serie A.

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Meer S. Amrabat
Meer over S. Amrabat
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.