Tonny Vilhena verruilt FK Krasnodar voor Espanyol

Reacties

Espanyol heeft met FK Krasnodar overeenstemming bereikt over het huren van Tonny Vilhena. De voormalig Feyenoorder tekent voor de rest van het seizoen bij de tweede club uit Barcelona, die bovendien een optie tot koop heeft bedongen.

Tonny Vilhena verruilt FK Krasnodar voor Espanyol
© Pro Shots

Vilhena (27) had in Rusland nog een doorlopend contract, maar wilde zelf weg. Hij is na twee jaar toe aan een nieuw avontuur. Vorig seizoen was er serieuze interesse van Stade Rennes, maar Krasnodar liet hem toen niet gaan. Dit keer zijn de Russen wel bereid mee te werken. Vilhena hoopt in La Liga weer wat meer zichtbaar te zijn en krijgt er de kans er een meerjarig contract te tekenen.

Vilhena maakte lang deel uit van de selectie van het Nederlands elftal, maar raakte na zijn transfer naar de Premjer Liga uit beeld. Met het WK in Qatar op de agenda in november en december wil de middenvelder zich in ieder geval weer in de kijker spelen van bondscoach Louis van Gaal.

Behalve Espanyol informeerde ook Feyenoord even naar de mogelijkheid om Vilhena te huren. De Rotterdammers konden echter niet voldoen aan de voorwaarden van Krasnodar.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.