Toekomst Götze: geen concrete interesse, wel een clausule

Reacties

PSV heeft geen signalen dat Mario Götze al na één seizoen wil vertrekken. Navraag van VI leert dat er momenteel geen concrete interesse is voor de 28-jarige Duitser, die wel een clausule in zijn contract heeft staan.

Toekomst Götze: geen concrete interesse, wel een clausule

PSV stuntte afgelopen zomer met het binnenhalen van de 63-voudig Duits international, die een contract tot medio 2022 signeerde.

Dinsdag verschenen er evenwel berichten in Duitse media dat Götze open zou staan voor een avontuur in een grotere competitie dan de Eredivisie en dat hij van zaakwaarnemer geswitcht was.

Hoewel er momenteel geen clubs zijn die zich bij PSV gemeld hebben, zou Götze wel relatief gemakkelijk kunnen vertrekken naar een club uit een topcompetitie. In zijn verbintenis is een clausule opgenomen, een vastgesteld bedrag waartegen clubs uit de grote competities hem kunnen overnemen.

Götze vertelde eerder dit seizoen wel het prima naar zijn zin te hebben in Eindhoven. Met zijn intelligente spel heeft hij ook al getoond van waarde te zijn voor de ploeg van coach Roger Schmidt. In 22 officiële duels kwam hij tot zes treffers en vijf assists.

Voor zijn tijd bij PSV kwam Götze alleen uit voor Duitse clubs. Bayern München plukte hem in 2013 weg bij zijn geliefde Borussia Dortmund, de club waar hij in 2016 terugkeerde.

Spelersprofiel

M. Götze


Geboortedatum:
3 juni 1992
Leeftijd:
31
Geboorteplaats:
Memmingen
Nationaliteit
Duitsland
Lengte:
1,76 m
Gewicht:
75 kg
Huidige club:
Eintracht Frankfurt
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer M. Götze
Meer over M. Götze
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.