Toch nog feest in Helmond: spits Kaars wint bijzondere weddenschap

Reacties

Helmond Sport maakte zijn ambities dit seizoen niet waar, maar spits Martijn Kaars is in de prijzen gevallen. Geen topscorerstitel, wél een wasmachine. Op de slotdag van de Keuken Kampioen Divisie won Kaars namelijk een weddenschap van een vriend.

Toch nog feest in Helmond: spits Kaars wint bijzondere weddenschap
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Die vriend had allicht al in zijn vuistje gelachen: Kaars moest veertien keer scoren, en dan zou hij een wasmachine van zijn maat krijgen. De spits stond op twaalf stuks met nog één wedstrijd te gaan, en uitgerekend tegen het gepromoveerde, nog voor de titel strijdende PEC Zwolle. Twee goals leek erg veel van het goede.

Toch lukte het, Kaars maakte er twee en kwam keurig op veertien uit. 'Ik had er nog wel eentje kunnen maken en dan hadden we de wedstrijd misschien nog gewonnen', toonde Kaars zich tegenover ESPN zelfkritisch na de 2-3 nederlaag tegen De Blauwvingers. 'Maar als je puur en alleen naar de wasmachine kijkt, is dit lekker', aldus Kaars, die zijn tweede goal vierde met een imposante hoeveelheid koprollen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Rest de vraag: wat voor apparaat kiest Kaars? Haast heeft hij er niet bij. 'Over twee weken ga ik op vakantie, dan ga ik daar misschien even op internet kijken. We hebben nu een tijdelijke oplossing', stelde Kaars de verslaggever gerust. Desgevraagd wilde de winnaar van de weddenschap wel laten weten dat de verliezer een medewerker is van Helmond Sport, maar een verdere onthulling van diens identiteit bleef achterwege. 'Maar het is een betrouwbaar persoon.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.