Titelstrijd Eredivisie ligt helemaal open: wie doorbreekt de hegemonie van Ajax?

ADVERTORIAL – Vlak voor de interlandbreak nam PSV de koppositie in de Eredivisie op doelsaldo over van Ajax. Knokt de regerend landskampioen zich terug? Speel mee bij Unibet en profiteer van fraaie odds!

Titelstrijd Eredivisie ligt helemaal open: wie doorbreekt de hegemonie van Ajax?

De laatste keer dat Ajax aan het einde van het seizoen níét de eerste plaats bezette, was in 2018. Toen ging PSV er met de landstitel vandoor. Lukt het de Eindhovenaren om dat kunstje te herhalen, dan kun je 2.75 keer je inzet terug verwachten. PSV staat na zeven wedstrijden in punten gelijk met Ajax, maar het doelsaldo slaat nipt uit in het voordeel van de koploper. AZ volgt op een puntje, Feyenoord heeft twee punten minder.

Ondanks de huidige verhoudingen wordt Ajax nog altijd aangemerkt als torenhoge titelfavoriet. Lukt het de Amsterdammers om PSV gaandeweg de competitie van de troon te stoten, dan kan dat 1.55 keer je inleg opleveren. Feyenoord wordt ondanks de opmars onder trainer Arne Slot slechts gezien als dark horse. De odd op een landskampioenschap van de stadionclub is liefst 9.00. Als AZ net als in het seizoen 2008/09 de traditionele topclubs achter zich laat, kan je dat 21.00 keer je inleg opleveren.

Ajax hervat de Eredivisie zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. PSV gaat die dag op bezoek bij SC Cambuur, terwijl Feyenoord een dag later in Nijmegen in actie komt tegen NEC. AZ speelt zaterdag een uitduel met FC Groningen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's