Tite laat Neres ondanks plek in flop-elftal niet vallen

Reacties

David Neres is zijn plek in de Braziliaanse selectie na een voor de aanvaller teleurstellend verlopen Copa América-toernooi niet verloren. De Ajacied is door bondscoach Tite opgeroepen voor de aankomende oefenwedstrijden tegen Colombia en Peru.

Tite laat Neres ondanks plek in flop-elftal niet vallen

Neres speelde tot dusver vijf duels voor Brazilië en zat bij de selectie die deze zomer de Copa América won. Het aandeel van de aanvaller in dit succes was echter niet groot. Neres deed alleen mee in de eerste twee groepswedstrijden, tegen Bolivia en Venezuela, en belandde vervolgens op de bank. Hij werd door Globo Esporte zelfs opgenomen in het flop-elftal van het toernooi, als enige Braziliaan.

Tite is het vertrouwen in Neres niet verloren en heeft de aanvaller gewoon weer uitgenodigd voor de volgende interlands, op 7 september tegen Colombia en op 10 september tegen Peru. Neymar zit ook bij de groep: de sterspeler van de Brazilianen miste het Copa-toernooi vanwege een blessure en heeft zijn rentree nog niet gemaakt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.