Tirade na verliespartij Sparta: 'Een paar sufkoppen'

Reacties

Sparta Rotterdam-aanvoerder Adil Auassar heeft na afloop van de nederlaag bij RKC Waalwijk (1-0) van zijn hart geen moordkuil gemaakt. De middenvelder sprak over 'sufkoppen'.

Tirade na verliespartij Sparta: 'Een paar sufkoppen'
© Pro Shots
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk
1 - 0
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam

'Ik denk dat ik dat maar beter voor mezelf kan houden', zo beet hij in eerste instantie nog op zijn tong voor de camera van ESPN toen hij naar zijn reactie op de wedstrijd gevraagd werd.

Al snel volgde alsnog een tirade. 'Het is gewoon slecht. Voor mijn gevoel ben je de bovenliggende partij. We pressen de hele wedstrijd, krijgen genoeg kansen en zij schieten bijna niet op doel volgens mij. Als je 'm dan zo tegen krijgt…', doelde hij op de winnende goal van Michiel Kramer in de 89ste minuut.

'Ik zie er bij ons een paar rondlopen, een paar sufkoppen', ging Auassar verder. 'Ik weet niet wat er met ze aan de hand is. Het is toch een schande als je vandaag, met alle respect, verliest van RKC…?'

Henk Fraser wilde niet al te zwaar tillen aan de stevige uitspraken van zijn aanvoerder. 'Vaak als je mindere resultaten boekt of lager staat op de ranglijst, worden dit soort uitspraken negatiever belicht. Maar ik vind wel dat we elkaar wat scherper mogen corrigeren, ook in goede tijden. Nu komt het wat zwaarder over. Er zit ook een stuk emotie bij, maar ik ben er wel blij mee. Anders zou het helemaal een saaie boel zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.