Timber weigert favoriete rol op Feyenoord-middenveld te kiezen

Reacties

Feyenoord ging deze zomer ver voor de komst van Quinten Timber, die in zijn eerste twee wedstrijden bij zijn nieuwe club een vrij aanvallende rol op het middenveld had. Maar komt de jeugdinternational niet beter uit de verf als hij wat defensiever staat opgesteld?

Timber weigert favoriete rol op Feyenoord-middenveld te kiezen
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
0 - 0
sc Heerenveen
sc Heerenveen

Timber werd zaterdag, na het 0-0 gelijkspel tegen SC Heerenveen, op de persconferentie naar zijn 'ideale positie' gevraagd. 'Ik denk dat ik het allebei goed kan', zei de middenvelder. 'Tegen Heerenveen was het weliswaar niet goed genoeg, ik was wat slordig aan de bal, maar ik denk dat ik me zeker ook op deze positie goed kan laten zien.'

Daarmee was de vraag niet direct beantwoord, maar Timber was ook duidelijk niet van plan om een voorkeur door te geven. 'Ik kan beide posities goed invullen. Dat moet ik ook kunnen, vooral als je bij een club als Feyenoord speelt', zei hij. En of Timber zichzelf als een mogelijke opvolger voor Fredrik Aursnes ziet? 'Dat moet je aan de trainer vragen. Natuurlijk praten we daar wel over, maar dat is niet voor jullie', glimlachte de zomeraankoop.

'Aursnes onmisbaar? Feyenoord moet en gaat hem ook verkopen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.