Tijdrekken 2.0: voormalig PSV-doelman Ramos leidt arbiter vakkundig om de tuin

Reacties
Tijdrekken 2.0: voormalig PSV-doelman Ramos leidt arbiter vakkundig om de tuin
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

In Nederland maakte hij nauwelijks indruk, maar in Zuid-Amerika is Cássio Ramos inmiddels een legende. De oud-doelman van PSV bezocht dinsdagnacht La Bombonera. In de Copa Libertadores stal de keeper de show.

In het duel tussen twee continentale grootmachten Corinthians en Boca Juniors wist Ramos de arbiter van dienst geroutineerd om de tuin te leiden. Het gevecht tussen de Braziliaanse en Argentijnse topclub was bijna ten einde, toen het tiental van Corinthians een punt uit het vuur wilde slepen. Tergend langzaam bewoog Ramos zich door het zestienmetergebied. Met bal in de hand.

Uiteindelijk won Ramos liefst 45 seconden in de Argentijnse heksenketel. De arbiter was even de regels kwijt en besloot hem ook nog te belonen met balbezit na een scheidsrechtersbal. Het hielp Corinthians het gelijke spel over de streep te trekken, waardoor de Brazilianen nog altijd boven Boca staan in de groepsfase.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

CONMEBOL Libertadores

Stand Groepsfase Groep E CONMEBOL Libertadores 2022

Zuid-Amerika

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Boca Juniors
6
3
1
2
5-5
0
10
2
Corinthians
6
2
3
1
5-4
+1
9
3
Deportivo Cali
6
2
2
2
7-4
+3
8
4
Always Ready
6
1
2
3
5-9
-4
5
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.