Tien goals en twee hattricks: zorgen AZ en Utrecht opnieuw voor vuurwerk?

ADVERTORIAL – Het is de week van de achtste finales in het bekertoernooi, te beginnen met vanavond AZ tegen FC Utrecht. Anderhalve week geleden kwamen de teams in Alkmaar nog tot een 5-5 gelijkspel. Blik vooruit op de volgende confrontatie en speel mee bij Jack's!

Tien goals en twee hattricks: zorgen AZ en Utrecht opnieuw voor vuurwerk?
© Pro Shots
AZ
AZ
nv
1 - 2
FC Utrecht
FC Utrecht

Het 5-5 gelijkspel tussen AZ en Utrecht was zonder twijfel een van de leukste wedstrijden in dit Eredivisie-seizoen. De Alkmaarders kwamen terug van een 0-2 achterstand, stonden even met 3-2 voor, hadden later een 5-4 voorsprong in handen, én toch ging het nog mis voor de thuisploeg. Denk jij dat deze twee teams opnieuw voor spektakel gaan zorgen?

De odd voor minstens drie goals in de reguliere speeltijd is al 1.71. Voor minstens vier doelpunten staat een quotering van 2.88. Het hoogst mogelijke aantal doelpunten waar je op in kunt zetten, is minstens zeven goals. De odd daarvoor is maar liefst 29.00.

Natuurlijk was de 5-5 van anderhalve week geleden een uitschieter, maar AZ en Utrecht hebben wel degelijk de wapens in huis om voor een aantrekkelijke wedstrijd te zorgen. Vangelis Pavlidis en Tasos Douvikas zijn dé spitsen in vorm. Laatstgenoemde scoorde vijf keer in zijn laatste drie Eredivisie-wedstrijden. Het hoogtepunt in die serie was de hattrick van de 23-jarige Griek op 28 januari, op bezoek bij AZ.

Landgenoot Pavlidis scoorde toen ook drie keer. De AZ-spits kreeg in de eerste maanden van het seizoen te maken met blessureleed, maar is sterk teruggekeerd. Vanaf begin januari heeft de 24-jarige goalgetter in de Eredivisie al zes keer gescoord. Pavlidis en Douvikas zijn vanavond natuurlijk ook twee van de grootste kanshebbers om te scoren. Bekijk hieronder een selectie van de quoteringen voor doelpuntenmakers.

Doelpuntenmakers AZ - FC Utrecht:
- Vangelis Pavlidis: 2.33
- Jesper Karlsson: 2.48
- Jens Odgaard: 2.48

- Tasos Douvikas: 3.65
- Sander van de Streek: 5.20
- Othman Boussaid: 5.75

Zoals gezegd is dit de week van de achtste finales in het bekertoernooi. Nog zestien teams zijn in de race voor bekerwinst. Ajax en PSV worden met quoteringen van 3.00 voor eindwinst gezien als de favorieten. Ajax speelt donderdagavond wel een lastige uitwedstrijd tegen FC Twente. PSV heeft op papier makkelijker geloot, de Eindhovenaren spelen woensdag thuis tegen FC Emmen. Op die dag speelt Feyenoord ook thuis tegen NEC. Inzetten op eindwinst van de Rotterdammers kan 4.00 keer de inleg opleveren.

Nog geen speler bij Jack's? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie. Beleef de bekeravonden met extra spanning door mee te spelen!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's