Tien (!) rode kaarten bij volledig ontspoord duel in Copa Sudamericana

Reacties

Curieuze beelden uit Peru: de Copa Sudamericana-wedstrijd tussen Universitario en Gimnasia de la Plata liep donderdagavond compleet uit de hand.

Tien (!) rode kaarten bij volledig ontspoord duel in Copa Sudamericana
© ESPN
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bij een 1-0 voorsprong van Universitario was het Gimnasia-middenvelder Ignacio Miramón die de eerste rode prent pakte. Hij kreeg in de 71ste minuut zijn tweede geel voor opzichtig vasthouden. Diep in de extra tijd kon ook Franco Torres gaan douchen na een bikkelharde tackle.

Na het laatste fluitsignaal ontspoorde het vervolgens totaal. Doelman José Carvallo van Universitario liet zich volledig gaan met een schandalige actie en werd nog bestraft met rood. Hetzelfde gold voor ploeggenoot Roberto Siucho en liefst zes spelers van Gimnasia. Bekijk de beelden hieronder.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.