Van Persie stoomt zichzelf klaar, talentje maakt indruk op Pep

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van Persie stoomt zichzelf klaar, talentje maakt indruk op Pep

Of Robin van Persie nu wel of niet terugkeert in De Kuip, de 33-jarige aanvaller van Fenerbahçe doet er in ieder geval alles aan om topfit aan de voorbereiding te binnen.

• Als Van Persie gewoon in Turkije blijft, is de kans groot dat hij Eljero Elia tegen het lijf loopt. De vleugelspits verruilde Feyenoord deze zomer voor een lucratief avontuur bij Istanbul Basaksehir en traint ook alvast voor zichzelf.

Stefano Denswil is met Club Brugge inmiddels al begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Toen de voormalig Ajacied na een oefenwedstrijd even voor cameraman wilde spelen, ging er iets niet helemaal goed...

• Geen betere manier om je in de kijker te spelen bij Pep Guardiola dan voor de neus van de Manchester City-manager even je kwaliteiten te tonen. Die kans liet Keyl Shafi zich daarom niet ontnemen. Onthoud die naam, zouden wij zeggen. Pep doet het in ieder geval.

'Er blijft één oplossing, al weet ik niet of die wenselijk is: in het buitenland gaan spelen. Er zijn stadions in Frankrijk of Nederland, al zeg ik niet dat we dat moeten doen. Ik weet niet eens of het kan.'
• De nieuwe Belgische bondsvoorzitter Gérard Linard (foto) heeft zich niet bepaald populair gemaakt na zijn recente uitspraken. De 74-jarige preses gaf de suggestie om de interlands van België in de toekomst in Nederland of Frankrijk te spelen. Aangezien de huur van de thuishaven, het Koning Boudewijnstadion, in 2018 afloopt en het nog onzeker is of het contract wordt verlengd, kijkt Linard alvast vooruit. 'Je kan je nationale ploeg toch niet in het buitenland laten spelen? Zo maak je je belachelijk in heel Europa', reageert Michael Vandersteen, voorzitter de grootste fanclub van De Rode Duivels. (Het Laatste Nieuws)

'Dit was een grote farce. De wedstrijd werd aangetast door het gebrek aan respect dat Duitsland en Italië lieten zien'
• Pavel Hapal, bondscoach van Jong Slowakije, was zaterdagavond al woedend omdat Jong Italië en Jong Duitsland het op een akkoordje gooiden en nu bemoeit ook de premier van Slowakije zich met de uitschakeling op het EK Onder-21. Roberto Fico heeft een brief gestuurd naar de UEFA. 'Ik hoop dat de UEFA onderzoekt wat er is gebeurd en ervoor zorgt dat dit tijdens de volgende toernooien niet meer zal gebeuren.'

Paolo Maldini viert deze maandag zijn 49ste verjaardag. De legendarische oud-verdediger van AC Milan en de Italiaanse nationale ploeg is echter nog lang niet versleten. Dinsdag neemt hij deel aan het dubbeltoernooi van het tennistoernooi in Milaan. Wij blikken op zijn verjaardag nog even terug op zijn fantastische carrière met dit filmpje van AC Milan.

Victor Wanyama kan zijn geluk niet op. Nog geen dag nadat hij werd gekroond tot Kenia's meest invloedrijke sporter, kreeg de middenvelder van Tottenham Hotspur een straat naar zich vernoemd. In Dar es Salaam in Tanzania om precies te zijn. Wanyama bedankt via Instagram de burgemeester en alle inwoners en belooft om ooit terug te keren in de stad en zijn straat.

• Deze speler uit Brazilië kan gezien de onderstaande schwalbe altijd nog acteur worden in een low budget actiefilm.

Robin van Persie komt Francesco Totti tegen. Reden voor een fotomoment.

Mateo Kovacic heeft de ware gevonden, blijkt uit de onderstaande video.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.