Thomas Müller viert mijlpaal op bijzondere wijze, verklaring Xhaka

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Thomas Müller viert mijlpaal op bijzondere wijze, verklaring Xhaka
© Pro Shots

• Thomas Müller werkte vorige week zijn vijfhonderdste wedstrijd af voor Bayern München en werd daarom in het zonnetje gezet na het duel met Borussia Dortmund.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Over Bayern München gesproken: clubpresident Uli Hoeness heeft in gesprek met de ZDF een boekje open gedaan over het vertrek van trainer Niko Kovac. Het blijkt dat een deel van de spelersgroep het niet meer zag zitten in de Kroaat. 'Er was een stroming die de trainer weg wilde hebben', liet Hoeness weten. 'Daarop heeft de clubleiding gereageerd.' De bestuurder benadrukt dat hij nog een goede relatie heeft met Kovac. 'Bij mij gaan bijna alle trainers weg als vrienden.'

'Ik zat in een draaikolk van emoties toen de fans zo reageerden. Het was heel pijnlijk en frustrerend.'
Granit Xhaka legt in gesprek met Blick zijn gedrag uit tijdens het duel van Arsenal met Crystal Palace. De Zwitser daagde na zijn wissel het publiek uit met gebaren, waarna hij zijn shirt uittrok en foeterend naar binnen ging. Het kostte hem zijn aanvoerdersband. 'Constructieve kritiek is prima, maar deze keer was het wel heel overdreven.'

Faustino Asprilla ziet zondag Abraham. De Colombiaan kende zijn hoogtijdagen bij Newcastle United en Parma. Ook onder anderen Wilfried Zaha (27), Aleksandar Kolarov (34), Mustafa Denizli (70), Jens Lehmann (50), Patrik Berger (46), Shefki Kuqi (43), Daniel James (22), Steffen Iversen (43), Erik Nevland (42) en Willi Lippens (74) mogen er zondag een jaartje bij optellen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.