Thomas: 'Moeilijk te zeggen dat ik speler van PSV ben'

Reacties

Ryan Thomas heeft een volgende stap gezet op weg naar zijn rentree bij PSV. De knie van de onfortuinlijke Nieuw-Zeelander is minder pijnlijk.

Thomas: 'Moeilijk te zeggen dat ik speler van PSV ben'

Nauwelijks een week na de handtekeningen onder zijn contract met PSV zag de wereld er voor Thomas heel anders uit. Op de training liep hij bij het blokken van een bal een zware knieblessure op. In plaats van toewerken naar zijn debuut wachtte hem een lange revalidatie.

Van een afstand ziet Thomas hoe PSV in de Eredivisie de successen aan elkaar rijgt. 'Ik was pas een week bij de club toen het gebeurde. Het is dus moeilijk om te zeggen dat ik een speler van PSV ben', zegt de Nieuw-Zeelander op de clubsite.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De middenvelder heeft wel contact met zijn teamgenoten, die hem erbij betrekken. Eén keer per week luncht hij met de ploeg. 'Ik ga wel nog steeds af en toe naar ze toe.'

Thomas is naar eigen zeggen op de goede weg. 'Ik kan nu eindelijk een beetje normaal bewegen. Mijn knie voelt een stuk beter, niet meer zo pijnlijk. Het begint er een stuk beter uit te zien.'

Bij een terugkeer wacht Thomas een fikse concurrentiestrijd voor een plaats op het middenveld. PSV haalde na het wegvallen van de Nieuw-Zeelander voor acht miljoen euro de Mexicaan Erick Gutiérrez, die voorlopig genoegen moet nemen met een rol als invaller. Dat heeft alles te maken met de doorbraak van Pablo Rosario, die zich ontpopt heeft tot basiskracht en Oranje-international.

'Ramselaar moet bij zichzelf te rade gaan'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.