Thijs Slegers overleden

Reacties

Op 46-jarige leeftijd is Thijs Slegers overleden. Dat heeft PSV maandagmorgen bevestigd. De voormalige journalist, met een rijk verleden bij VI, overleed aan de gevolgen van zijn oneerlijke en slopende strijd met leukemie.

Thijs Slegers overleden

Begin februari bracht Slegers naar buiten dat hij niet lang meer te leven had. Hij had destijds te horen gekregen dat hij was uitbehandeld.

'Met droefenis heeft PSV maandagochtend kennisgenomen van het overlijden van collega Thijs Slegers', aldus de club. 'Als journalist was Thijs Slegers jarenlang PSV-watcher voor verschillende media', zo gaat PSV verder. Die functie vertolkte Slegers ook lang voor VI.

De club spreekt vol lof over Slegers. 'In 2015 voegde hij zich bij PSV als perschef. Vijf jaar heeft hij die rol met passie vervuld, tot hij in 2020 te horen kreeg dat hij leed aan acute leukemie. Na een zwaar medisch traject pakte hij vol goede moed zijn werk bij PSV weer op. Begin dit jaar kreeg hij van de artsen te horen dat ze niets meer voor hem konden doen. Thijs zette zich de afgelopen tijd onverminderd in voor de werving van bloed- en stamceldonoren. Dat deed hij, zoals altijd, met veel succes. Duizenden mensen hebben zich de afgelopen tijd aangemeld bij stichting Matchis en Sanquin.'

'De club is in gedachten bij zijn familie en alle nabestaanden en wenst iedereen veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies', zo besluit PSV.

Bij VI is maandag met grote verslagenheid kennisgenomen van het overlijden van Thijs. Ook onze gedachten gaan uit naar zijn familie en nabestaanden. We wensen hen veel kracht en sterkte toe. Graag willen we nogmaals de boodschap onderschrijven die Thijs zo belangrijk vond. Meld je hier aan als stamceldonor en hier als bloeddonor.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.