Tevreden Slot recenseert spandoek: 'Soms heb ik een iets te dikke kop'

Reacties

Arne Slot is blij met de waardering die hij voelt rond zijn laatste wedstrijd als Feyenoord-coach. Met een speciaal spandoek werd hij door de supporters voor de wedstrijd tegen Excelsior bedankt voor de successen die hij gebracht heeft.

Tevreden Slot recenseert spandoek: 'Soms heb ik een iets te dikke kop'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
4 - 0
Excelsior
Excelsior

Tijdens het interview bij ESPN voor de aftrap keek Slot nog eens achterom naar een van de korte zijdes in De Kuip. Daar hing een groot spandoek (zie hoofdbeeld), met daarop de tekst: 'Walk on, walk on', refererend aan prachtige overstap van Feyenoord naar Liverpool. In het midden was het hoofd van Slot groot afgebeeld. 'Ik vind hem wel goed gelukt, ja', zei Slot lachend toen hij gevraagd werd naar een recensie. 'Soms heb ik een iets te dikke kop, maar dit klopt wel, ja.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het is een bijzonder en emotioneel weekend voor Slot, die na drie seizoenen de deur achter zich dicht zal slaan in De Kuip. 'Gisteren namen voor mijn gevoel de spelers al afscheid van mij. Wat ik het mooiste vind? Als ze iets over mij zeggen als mens. Natuurlijk hoor ik ook graag dat ze veel van mij hebben geleerd, maar als daar iets menselijks achteraan komt, vind ik dat het allermooiste', aldus Slot.

Timber
De trainer maakte nog maar eens duidelijk dat Feyenoord in de laatste speelronde geen cadeautjes zal geven aan tegenstander Excelsior, dat nog in nood verkeert. De stadgenoot moet RKC Waalwijk of Heracles Almelo nog passeren om te ontsnappen aan de nacompetitie. Ook ging Slot nog even in op het herstel van Quinten Timber. De middenvelder ontbreekt zondagmiddag nog, maar de voorbereiding richting het EK is verder niet in gevaar. Slot: 'Wij verwachten dat hij bij de eerste training, op de 27ste, aanwezig kan zijn op het veld.'

Volg de laatste Eredivisie-speelronde met VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.