Terugkeer Van Dijk geeft zelfvertrouwen Liverpool een boost

Reacties

Trent Alexander-Arnold en Virgil van Dijk zijn na hun blessures terug op het trainingsveld van Liverpool. De rentree van de Nederlander geeft het zelfvertrouwen van de ploeg een boost, merkt Alexander-Arnold.

Terugkeer Van Dijk geeft zelfvertrouwen Liverpool een boost

Van Dijk liep vorig seizoen een zware knieblessure op na een botsing met Jordan Pickford. Zonder de defensieve leider draaide Liverpool een moeizaam seizoen. 'In en rond het team maakt hij zo'n groot verschil voor ons', zegt Alexander-Arnold op de clubsite.

'Geweldige kerel, geweldige speler. De impact die hij op ons heeft, is enorm. Dat weet hij zelf ook en hij begrijpt welke rol hij moet spelen binnen de ploeg, als leider en als een van de aanvoerders. Hij is een groot deel van het team en iedereen is erg blij om hem terug te zien op de training en in en rond het team.'

Net als Van Dijk moest Alexander-Arnold het EK aan zich voorbij laten gaan vanwege een blessure. Beide spelers zijn inmiddels bijna fit en gaan met de onttroonde landskampioen mee op trainingskamp.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.