'Terugkeer naar Engeland lonkt: Suárez kandidaat voor spectaculaire hereniging'

Reacties

Aston Villa wil stunten met de komst van Luis Suárez, zo schrijven verschillende Engelse media. Het zou een hereniging betekenen tussen de Uruguayaan en Steven Gerrard.

'Terugkeer naar Engeland lonkt: Suárez kandidaat voor spectaculaire hereniging'

Suárez en Gerrard speelden met elkaar samen bij Liverpool en laatstgenoemde staat sinds november 2021 voor de groep in Birmingham. Aston Villa eindigde dit seizoen op de veertiende plaats in de Premier League, maar Gerrard mikt op meer en wil de selectie daarom flink versterken.

The Villans verzekerden zich al van de komst van Diego Carlos en Boubacar Kamara en Philippe Coutinho werd definitief overgenomen van Barcelona. De 35-jarige Suárez, die uit zijn contract loopt bij Atlético Madrid, moet de volgende worden. Hij zou zelfs al aanbiedingen uit Argentinië, Brazilië, Mexico en Saudi-Arabië hebben afgeslagen omdat hij zich wil 'focussen' op de aanbieding van Aston Villa.

Onlangs ontkende Gerrard nog dat Suárez in beeld is: 'We zijn niet op zoek naar een spits. Dat is zo duidelijk als wat. Ik ken Luis heel goed. Hij is een wereldspeler, maar we zitten niet achter een spits aan.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.