Terugkeer lonkt voor Til: 'Hij heeft een geweldig seizoen'

Reacties

De prestaties van Guus Til blijven niet onopgemerkt in Rusland. Spartak Moskou heeft een nieuwe sportief directeur en die ziet een terugkeer van de aan Feyenoord verhuurde middenvelder wel zitten.

Terugkeer lonkt voor Til: 'Hij heeft een geweldig seizoen'
© Pro Shots

In een interview met Championat vertelt Luca Cattani dat hij druk bezig is om de transferperiode van de zomer voor te bereiden: 'We monitoren alle spelers die gerelateerd zijn aan Spartak.' Dat geldt dus ook voor Til, die medio 2019 naar Spartak vertrok en vervolgens werd uitgeleend aan SC Freiburg en Feyenoord.

De 24-jarige Til scoorde al zestien keer in dertig wedstrijden voor Feyenoord en vierde zijn rentree bij het Nederlands elftal. 'Til heeft een geweldig seizoen. Ik zou het niet erg vinden als hij nu in het team zou zitten. Ik sluit niet uit dat hij terugkomt', aldus Cattani, die sinds 21 december sportbestuurder is bij Spartak.

Een tussentijdse terugkeer van Til is nooit aan de orde geweest. In oktober zei Til al dat hij het voetbaljaar hoe dan ook afmaakt in De Kuip: 'Ja, ik blijf hier een heel seizoen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.