Tennistoernooi Rosmalen gooit hele planning om voor duel Oranje

Reacties

In de Nederlandse sportwereld draait alles de komende weken om het Nederlands elftal. Dat beseft ook de organisatie van het internationale tennistoernooi in Rosmalen. Die heeft besloten het programma voor de finaledag helemaal om te gooien voor het duel van Oranje met Polen.

Tennistoernooi Rosmalen gooit hele planning om voor duel Oranje
© Pro Shots
Polen
Polen
1 - 2
Nederland
Nederland
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Aanvankelijk zou zondag rond 15.00 uur de finale van het grastoernooi in Rosmalen, een ATP 250-toernooi, van start gaan. Tegelijkertijd trapt het Nederlands voetbalelftal echter ook het EK af tegen Polen. Daarom heeft de toernooiorganisatie besloten de finale, waar spelers van over de hele wereld aan meedoen, te vervroegen naar 12.00 uur.

Daarnaast gaat de vrouwenfinale nu pas ná de mannenfinale van start, wat niet erg gebruikelijk is. 'Mede op verzoek van de media is dat aangepast, aangezien de kans op een Nederlandse finalist bij de mannen groter is dan bij de vrouwen', laat de organisatie weten. De vrouwenfinale begint nu om 14.30 uur.

Europees Kampioenschap

Stand Groep D Europees Kampioenschap 2024 Germany

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Oostenrijk
3
2
0
1
6-4
+2
6
2
Frankrijk
3
1
2
0
2-1
+1
5
3
Nederland
3
1
1
1
4-4
0
4
4
Polen
3
0
1
2
3-6
-3
1
* Actueel tot en met 14 jul. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.